Mursuille

Nuo kolme kirjainta tulevat sanasta Kulttuurijaosto. Nuo kolme kirjainta näkyvät paljon KY:llä, mutta kätkevät taakseen vielä enemmän.

Kulttuurijaosto pitää, ja on pitänyt kylterikulttuurin KY:n sydämessä jo vuosikymmenten ajan. Kyltereille näkyvintä toimintaa edustavat KUJ:n perinteiset tapahtumat, kuten Mursujaiset, Sillikset, vapun Pre Manta sekä monet muut suuret juhlat. KY:n dollarinvihreästä haalarimassasta erotat helposti KUJilaiset heidän kauluksistaan. KUJ on tarjonnut historiansa aikana paikan, jossa kylteri saa itselleen suurta vastuuta ja paikan, jossa jokainen voi ylittää itsensä – paikan, jossa kylteri voi kasvaa.

KUJ muodostaa tiiviin yhteisön, jonka toiminnassa vanhat kujilaiset näkyvät vielä vuosia valmistumisen jälkeenkin. Yhteisöön avataan ovi kerran ja vain kerran, joten mursu, ole tarkka valinnoissasi. Kyse ei ole korkeakulttuuritietämyksestä, kyse on paljon suuremmasta. Uskalla mursu uskalla.

Ajankohtaista


9th of toukokuu 2017 08:40 PM Link
(In English below!)

Hajottaako lukeminen? Alkaako markkinoinnin keltainen kirja olemaan sinulle kuin punainen lakana härälle? Pääsykokeet ovat onneksi pian ohi, ja paras korkkaus alkavalle kesälle on tietenkin KY:n viralliset pääsykoebileet, jotka KY:n oma Kulttuurijaosto (KUJ) järjestää!
Bileet pidetään perinteiseen tapaan Kaivohuoneella, jonka terassit ovat suorastaan luotu poistamaan pääsykoehuurut päästäsi.

Tule siis tapaamaan tulevat opiskelukaverisi Kaivon lämpimään kesäiltaan! Voit myös tulla juhlistamaan kesän alkua, vaikka et edes olisi ollut pääsykokeessa!

On ilomme ilmoittaa, että tulemme tekemään yhteistyötä Night People Groupin (NPG) kanssa! Ostamalla lipun Kaivohuoneelle saat paikan päällä koodin, jonka avulla voit päivittää Night Lite - applikaatiosi ilmaiseksi Shine-tasolle kuukauden ajaksi!
Kerromme eduista myöhemmin lisää, mutta voit myös checkata kaiken tarpeellisen tämän linkin kautta: http://npg.fi/nightlite/
MITÄ: KY:n viralliset pääsykoebileet
MISSÄ: Kaivohuone
MILLOIN: 7.6.2017 klo 20.00-03.30
PUKUKOODI: Kesä (ei haalareita)
HINTA: 6€
LIPUT: HUOM! Vain netistä, Bailataan.fi-sivun kautta:
http://bit.ly/2pYSgm6
Ennakkolipulla pääsee JONON OHiTSE sisään VIP-jonon kautta.
---
Entrance exam party!

After fighting through the entrance exams, it’s time to start the summer! Join the action in Kaivohuone 7.6., note that you can participate even if you didn’t attend the entrance exam!

WHAT: KY:s official entrance exam party
WHERE: Kaivohuone
WHEN: 7.6.2017 20.00-03.30
DRESS CODE: Summer (no overalls)
PRICE: 6€
TICKETS: ONLY from online, from Bailataan.fi:
http://bit.ly/2pYSgm6
Event https://www.facebook.com/events/1286789484774109/
KY:n Viralliset Pääsykoebileet 2017
7th of kesäkuu 2017 08:00 PM